Brezplačno
Video/Tekst

Pogosta vprašanja

Lekcija 20 Modul 5


Ali se lahko samostojno naučim razlage horoskopa?

Mislim, da se v današnjem času lahko česarkoli samostojno naučite, če ste pripravljeni vztrajati dovolj časa pri učenju. 

Na tem mestu vam toplo vam priporočam vpis v tečaj Osnove astrologije.

Če pa želite prihraniti več let, poskusov in napak, ter se od vsega začetka naučiti razlage horoskopa pravilno, vam toplo priporočam vpis v tečaj Natalni astrolog. Vseh temeljev astrologije, vključno z razlago katerega koli horoskopa, se pod mojim mentorstvom lahko naučite že v 6 mesecih ali pa znanje pridobivate in uporabite v čisto svojem ritmu (tudi več let, če vam tako ustreza). 

V okviru tečaja Natalni astrolog boste začeli z isto snovjo in na enak način kot tisti, ki začenjajo z osnovami astrologije, ker je to temeljno znanje, ki ga mora pridobiti vsakdo, ki želi astrologijo razumeti in uporabili. 

Ali bi mi razložili vi horoskop?

Odvisno od tega, kaj vas zanima. Čisto tipičnih razlag horoskopov več ne delam. Vas pa z veseljem naučimkako si horoskop razložite sami.

Na posvetih se predvsem posvečam ljudem, ki želijo razumeti, zakaj so se znašli v določeni situaciji, kaj lahko storijo, da jim bo bolje in kaj je mogoče narediti v čisto konkretnem primeru oz. situaciji, v kateri so se znašli. Tudi, če imate vprašanja, povezana z osebnostno preobrazbo, premagovanjem težav, iskanjem vzrokov in rešitev zanje ipd., je za vas primeren posvet pri meni.

POMEMBNO PRED NAROČILOM NA POSVET!
Kadar povezava v prejšnjem odstavku ne deluje, posvetov ne opravljam in se nanje ni mogoče naročiti! 

Boljše od posveta

V kolikor si želite poglobljen pogled vase, odkrivanje vaših talentov, slabosti in kako prve izkoristiti, druge pa premagati, vam toplo priporočam tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop.

Ta tečaj je namenjen konkretnim rešitvam za vašo situacijo. Ni namenjen podrobnemu učenju astrologije, pač pa jo spoznate toliko kolikor morate vedeti, da lahko uporabite informacij iz vašega rojstnega horoskopa za osebnostno preobrazbo. 

Vsebuje navodila in "domače naloge" oz. obsežne delovne liste - vaje, s katerimi premagujete svoje izzive. 

Pen
>