Brezplačno
Video/Tekst

Razlaga horoskopa

Lekcija 17 Modul 5

V tej lekciji vam pokažem, kaj storiti s planeti potem, ko prepoznate njihovo postavitev v znamenju, hiši in aspektih.

Spoznali boste, kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem. 

Tečaj ni namenjen poglobljenemu učenju astrologije in razlage horoskopov, zato v tej lekciji prejmete tudi usmeritve, s čim si pomagati, če boste nadaljevali spoznavanje sebe in iskali načine za lepše življenje s pomočjo astrologije. 

Dodala sem pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ste ga pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh", jih boste lahko začeli iskati.

Tečaj boste s tem modulom zaključili. Čestitam, ker ste vseh pet dni ostali z nami! 🙂

Vesela vas bom, če se boste pridružili mnogim zadovoljnim slušateljem v Moji Akademiji.

Skupaj z našo pomočjo boste nadgradili že pridobljeno znanje, spoznali možnosti osebne in duhovne rasti ob nenehnem spreminjanju sebe in sveta okoli vas. Oboje je temelj, na osnovi katerega boste postali (še) bolj srečni in uspešni. 

Za začetek predlagam, da se nam pridružite na tečaju Osnove astrologije, ker morate najprej osvojiti osnovne pojme v astrologiji, preden lahko razložite kateri koli horoskop.

Vsebino in celoten program tečaja Osnove astrologije si lahko pogledate na povezavi tukaj, študirali pa boste v najsodobnejši spletni učilnici v Moji Akademiji. Vse poteka kot do sedaj - iz vašega najljubšega naslanjača, takrat, ko ste pri volji in z možnostjo ogleda lekcij kadarkoli si zaželite. 

Želim vam, da bi pridobljeno znanje koristno uporabili vsak dan posebej!  

Vaša
Irena 

Pen
>